Alvás

alvás

Az alvás természetes része életünknek és feltétlenül fontos a jó életminőséghez. Nagyon sok ember nem ismeri fel az alvás fontosságát és el sem tudják képzelni, mennyivel több energiát érezhetünk magunkban kipihenten, mély álomban töltött éjszakák után.

Olvass tovább

Szerencsejáték függőség gyógyítása

Szerencsejáték függőség gyógyítása

Mi a szerencsejáték függőség?

A szerencsejáték-függőség (más néven játékfüggőség, játékkényszer) egy olyan kóros viselkedési zavar, amelyben az egyén folyamatosan és kontrollálhatatlanul szerencsejátékokat játszik, és ez hatással van az életére.

Olvass tovább

Tudta, hogy a botox kezelés nem azonos ráncfeltöltéssel?

botox kezeles

A szépészeti beavatkozások száma egyre nőnapjainkban, a laikus nem győzi kapkodni a fejét a különféle elnevezések között. A botoxot, és a hialuronsavat hallva már nem lepődünk meg, de a különböző mezoterápiák, aranyszálas kezelések útvesztőjében már nehezebb eligazodni. A Darvasmed.hu segítségével, cikkünkben összegyűjtöttük a manapság legnépszerűbb orvos esztétikai beavatkozások jellemzőit és hatásait.

Olvass tovább

Milyen a helyes fogmosás?

fogmosás

Igyekezzünk, hogy az összes fogunk felületét megtisztítsuk. Igyekezzünk figyelembe venni azt, hogy a fogak közötti réseket is meg kell tisztítani, mert ezeken a helyeken képződik a lepedék.

Olvass tovább

Fogszuvasodás

fogszuvasodás

Alattomos betegség. Alattomos, mert egyéb betegségeket is kiválthat. Pontosan nem tudjuk még keletkezésének részleteit. Van olyan föltételezés, hogy bizonyos baktériumok és vegyi folyamatok összejátszása okozza, oly módon, hogy ételmaradékok

Olvass tovább