Dugi Otok

Dugi Otok

Dugi Otok Horvátország szigetHorvátország leghosszabb szigete, melynek a neve is hosszú szigetet jelent, Dugi Otok. Hossza 52 km.

Olvass tovább

Pag sziget

Pag sziget

Pag sziget az Adria egyik legnagyobb szigete, hossza 60 km, ez a sziget rendelkezik a leghosszabb partvonallal. Mindegyik sziget különbözik a többitől Horvátországban, de ez a többitől ha lehetséges, még jobban eltér fehér síkságaival és hatalmas szikláival.

Olvass tovább

Toulouse látnivalók

Toulouse

Toulous a Garonne folyó és a Canal du Midi mellett terül el. Régebben Languedoc fővárosa volt, ma érseki székhely. Három hídja van a városnak, melyek közül legszebb a Pont Neuf, vagyis Új Híd, mely a XVI. században épült.

Olvass tovább

München látnivalók

Ismerje meg Münchent közelebbről, s utazzon velünk képzeletben Bajorország székhelyére, a sörgyártás és az 1972-es olimpiai játékok színhelyére!

Olvass tovább

Lastovo sziget nyaralás

Lastovo sziget nyaralás

A sziget 1989-ig katonai terület volt, így kizárólag jugoszláv léphettek a szigetre.A jugoszláv turisták számára egyetlen hotelt építettek a szigetre, mely azóta is az egyetlen szálloda Lastovo szigetén.

Olvass tovább

Lopud sziget nyaralás

Lopud sziget nyaralás

Lopud szigete egy gyönyörű és különleges dél-dalmát sziget, amelynek tengerpartján nyüzsgés és pezsgés vár, a sziget belsejében pedig az érintetlen természetben barangolhatunk.

Olvass tovább

Makarska látnivalók

Makarska látnivalók

Makarska a Horvátországba irányuló turizmus egyik nagyon kedvelt és népszerű uticélja. A Makarskai riviéra első állomása Makraska. Makarska városát 2 félsziget és a Biokovo-hegy öleli körbe, idilli környezetet biztosítva a városkának. Makarska fantasztikusan szép, valódi mediterrán üdülőváros pálmafákkal, nyüzsgő piacokkal, bűbájos, sikátoros óvárossal.

Olvass tovább