Nyaki gerinc panaszok? Hátfájás? Derékfájás?

A gerincbántalmak több, mint 80%-át, ma már műtét nélkül, egyénre szabott terápiával tünetmentessé lehet tenni, meg lehet szüntetni.

Legtöbbször a fő probléma, hogy a gerincet tartó izmok és szalagok, nincsenek jó állapotban.
Számtalan ok mellett, a mozgásszegény életmód, a számítógép előtt hosszas ülés, több kilométeres autóvezetés is lehet a kiváltó ok.

Abban az esetben, ha a betegek enyhe (kezdeti) fokú panasz esetén is már szakszerű kezelésben részesülnek, fokozottan megnő a teljes gyógyulás esélyének a lehetősége.

Szakszerű állapotfelméréssel, diagnózis felállítással és hozzáértő terápiák alkalmazásával számtalan derék, hát és nyakfájást sikerült megszüntetnem. Betegeim beszámolói és kontrolleletei alapján elmondható, hogy azoknál, akik állapotuknak megfelelően javasolt gyakorisággal jöttek el a kezelésekre, betartották a tanácsaimat és megfogadták javaslataimat, átlag feletti javulás volt tapasztalható.

Természetesen garanciát nem lehet vállalni arra, hogy valamennyi panasz véglegesen megszűnik – hiszen ez szakmailag nagy fokú hozzá nem értésről tenne tanúbizonyságot – de az eddigi statisztikák alapján arra igen, hogy kiemelt hatékonysággal csökkenthetők a fájdalmak, szüntethetők meg a kiváltó okok, és mindez egy jobb közérzethez, könnyebb élethez vezet.