Rólunk

Üdvözöl a CityWeekend!

Hogy mi ez az egész? Egy programajánló, tőled mindenkinek és mindenkitől neked. Ha akarsz, te is felvihetsz az oldalra éttermeket, koncerteket - vagy csak egyszerűen böngészheted, amit mások tettek közzé.


Ajánlj jó helyeket és eseményeket!
Találtál egy jó sörözőt? Pöpec buli lesz a hétvégén? Oszd meg másokkal is az infót! Regisztrálj be, aztán vidd fel a címet, időpontot, írj rövid leírást, de akár fotókat is feltölthetsz.


Kommentálj!
Más már felvitte a kedvenc helyedet, vagy a pénteki koncertet? Sebaj. Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet a helyről, vagy a programról. Nehogy már benned maradjon.


Netán egy szórakozóhely tulaja vagy?
Nyiss saját oldalt a CityWeekenden a klubodnak, éttermednek! Tedd közzé rendszeresen, milyen programok lesznek nálad. Hadd tudja meg a világ.


A Cityweekend.hu oldalon fent van az a vállalkozás/esemény/program, amihez közöm van. Mit tehetek?

Birtokba veheted - így ugyanis szerkesztheted, azaz képeket, további információkat, programokat tehetsz közzé. Ha mindezt meg kívánod tenni, regisztrálj (ha még nem tetted meg), majd írj a szerkesztőségnek egy levelet, melyben jelzed a szándékod. Ebben az esetben szükség van a felhasználónevedre és a vállalkozás/esemény/program nevére is. Szóval ezekről se feledkezz meg.


Legyél mindig képben!
Iratkozz fel a hírleveleinkre, vagy figyeld az RSS olvasódban, milyen új ajánlatokkal halmoz el a CityWeekend. Vagy kövess minket a Twitteren, vagy a Facebookon.


Keresel vagy kínálsz?
Adj fel apróhirdetést! Ki tudja, talán itt lelsz albérletre, állásra vagy társra...


Ismerkedj!
Könnyedén kapcsolatba léphetsz a CityWeekend bármely regisztrált tagjával, mivel mindenki saját profiloldalt kap, ahol fényképesen és szövegesen is bemutatkozhat. Ráadásul ezen az oldalon egy helyen megtalálod azokat a tartalmakat, amiket az illető tett közzé.


Jó, de hogyan?
Egyszerű: regisztrálj és vágj bele! Ha további infóra van szükséged, olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdésekre adott válaszainkat. Még mindig nem megy? Nézd meg a blogunkat vagy írj a szerkesztőségnek!


Kellemes időtöltést - először a monitor előtt, aztán a kiszemelt helyen vagy programon! Vagy a kiszemelt személlyel. Vagy ahogy akarod.

Hiszen ez a te programajánlód, vagy mi.