Budapest - nemrég frissült

Budapest blog

Hogyan linkeljek? Gyorssegítség kezőknek és haladóknak

Gépház - efff, Júl 10, 2012

Visszajelzéseitek alapján szükségesnek látszik néhány technikai tanács megosztása. Sok esetben - főként programoknál, de olykor helyeknél is - simán beillesztve a link nem kattintható. Ezt könnyűszerrel áthidalhatjátok, ha használjátok a program/stb felvitelekor a jobb oldali sávban látható Markdown Syntax-ot. Rákattintva ott a leírás, mi is a teendő, ha valamit linkelni akarunk.

Leírva: Jön egy szöveges rész, ez pedig a következő zárójelekkel működik: [IDEASZÖVEG], majd egy sima, linkes, ami tartalmazza az url-t, ez így néz ki: (http://warpedvisions.org), a linkelt dolog pedig így néz ki: Iderakomalinkleírását.

Így sokkal egyszerűbben tudtok további tartalmat megosztani a felhasználókkal.

Amire szintén nem árt ügyelni, az egyszavas programleírásokra. Ez lehet hogy annak sokat mond, aki felviszi, de az olvasónak édeskeveset. Ha azt akarod, hogy el is ...

Tovább »
Mire is jó ez az egész?

Ez egy interaktív programajánló. Vagyis tőled mindenkinek, és mindenkitől neked. Azaz: nem kell a szerkesztőre várnod, ha viszont akarod látni pl. a kedvenc helyed, felviheted te is. Olvasd el a gépház blogban, mert jó ez. És neked jó lesz.

Heti hírlevelek


Regisztrálj, és
iratkozz fel a
hírlevelekre,
vagy az RSS-értesítőkre, hogy mindig képben legyél.
A profiloldaladon bármikor testreszabhatod az értesítők kiküldésének gyakoriságát.

Készíts saját adatlapot!


Saját éttermed vagy szórakozóhelyed van? Netalán a programodat szeretnéd rendszeresen népszerűsíteni? Megteheted. Nem kell mást tenned, mint regisztrálni és felvinni a megfelelő helyre az infókat. Ha elakadnál, ott a súgó.

Keresel vagy kínálsz?


Egyszerű: adj fel apróhirdetést. Talán itt lelsz albérletre, lakásra, állásra vagy akár társra. Itt egyszerűen hirdethetsz Csak regisztrálnod kell. Ha tutira nem akarsz lemaradni semmiről, iratkozz fel a hírlevelekre és az RSS-értesítőkre.

Cityweekend Programajánló
Cityweekend  - Kövess a Facebookon is
Névjegy Létrehozása
by TwitterButton.com